Om oss på
Bogolv AB

Vi är specialinriktade mot golvslipning i Skaraborg, Göteborg och Stockholm

Vi på Bogolv AB har över 25 års erfarenhet av golvslipning, och är ett golvföretag som enbart är specialinriktade på golvslipning av brädgolv, parkettgolv, träterrasser samt trappslipning. Vi installerar således inga nya golv, utan är mycket måna om hållbarhet, återvinning och återbruk av gamla trägolv. Att återskapa gamla slitna trägolv med en effektiv och dammfri golvslipning till originalskick igen är något vi verkligen brinner för.

Vi har många återkommande kunder och vi jobbar över ett stort område, men främst över hela Skaraborg och Göteborg, men även över länsgränserna såsom Karlstad, Jönköping, Trollhättan, Örebro och Stockholm. Vår maskinpark är av senaste modeller, alla våra slipmaskiner är kopplade till ett dammfritt system (Bona Dust Care System) vilket minimerar risken för damm i ditt hem. Du kan vistas i bostaden under hela golvslipningen, inget behöver täckas över och inget damm sprids i bostaden. Vi städar alltid noggrant efter oss.

Vi arbetar enbart med de världsledande producenterna inom lack, olja, hårdvaxolja, infärgningar och slippapper, exempelvis Bona, Saicos, Pallmann, Ciranova, Osmo, RubioMonocoat, Welin&Co, Timberex, Loba och Floorcoat. Kontakta oss, vi kommer ut och besiktar ditt trägolv kostnadsfritt i mån av tid, alternativ att du skickar oss en bild på ditt trägolv eller trappa.
Tveka inte, kontakta oss så hjälper vi dig och ger dig råd. För att underlätta vid din golv och husrenovering så är vi väldigt flexibla vad gäller arbetstider, vi kan arbeta både helger och kvällar om det behövs.

Vi vill ha nöjda kunder

Jacob: 0760 – 35 23 68

Bengt: 0763 – 40 50 99

 

BOGOLV AB
Tidavad
542 93 Mariestad


E-post: info@bogolv.se

Org.nr: 556904-1857

Innehar F-skattebevis

Följ oss gärna på Instagram eller Facebook där vi publicerar inlägg på utförda arbeten löpande.

Drömmer du också om vackra golv?

Skriv till oss nedan och förklara vad du vill ha hjälp med