Offertförfrågan

Du förbinder dig inte till någonting genom att skicka in denna prisförfrågan och vi återkommer snarast med ett kostnadsförslag.

Hos oss får du till exempel:

  • 30 dagars betalningstid för fakturan, även delbetalning.
  • All materialkostnaden ingår i våra priser, t.ex. slippapper, lack, olja eller hårdvaxolja.
  • Ett fast pris så slipper du otäcka överraskningar när fakturan kommer.
  • Flexibla arbetstider, vi kan arbeta både helger och kvällar om det behövs.
  • Dammfri golvslipning med marknadens mest effektiva slipmaskiner

Gäller offertförfrågan trappslipning eller altanslipning så kontakta oss här.

Vad är det för golvtyp? *
Önskad ytbehandling?
Uppdraget utförs åt *
När ska uppdraget utföras:

Utnyttja ROT-avdraget till golvslipning

Som privatperson kan du utnyttja ROT-avdraget för arbetsdelen, vilket innebär att 30% av arbetskostnaden dras direkt på fakturan.

Våra kunder är idag privatpersoner, företag och offentlig förvaltning.

Vi har utfört golvslipningar till restauranger, kontor, sporthallar, lägenheter och villor. Vi reparerar även mindre skador på golv och där golv saknas lägger vi i nytt.

För återkommande arbeten till tex fastighetsbolag och enskilda fastighetsägare erbjuder vi förmånliga avtal.

  • Vi spenderar allt mer tid i hemmet och då vill vi ha fint omkring oss. Vackra trägolv gör mycket för helhetsintrycket i ett hem, kanske till och med det allra viktigaste. Har dina golv blivit nötta med åren, kanske rentav så mycket att du börjat få trästickor i fötterna av brädgolven eller att parkettgolven blivit alltför brandgula, ja då kan en golvslipning återställa golven till originalskick igen. Genom golvslipning tar vi bort några millimeter av din träyta och jämnar till golvet så det blir som nytt. På sommarhalvåret slipar vi många träterrasser eller träaltaner. Att få gå ut på sin träaltan igen, barfota, är en underbar och härlig känsla. All golvslipning sker dammfritt och effektivt.

  • Din trappa använder du dagligen, vare sig det är till övervåningen eller till källaren, och en vacker trappa kan vara ett mycket exklusivt element i ditt hem. Att ge din trappa nytt liv igen med en trappslipning, innebär att vi slipar bort den gamla ytbehandlingen, tar bort eventuella plastmattor, fräser bort limrester och snyggar till alla gamla märken. Vi slipar din trappa med slipmaskiner som är dammfria.

  • Att välja ytbehandling är inte helt enkelt, men i stort sett finns det bara två alternativ av ytbehandling du kan göra, antingen lacka eller olja/hårdvaxolja golven. Alla ytbehandlingarna har olika egenskaper, för- och nackdelar. Du kan få dina nyslipade golv eller den nyslipade trappan i en naturell nyans eller med en infärgning, framförallt har det blivit väldigt populärt att få sina brädgolv eller parkettgolv med en svag infärgning, en skör vit naturell och obehandlad känsla av golven.